Hondsbossche Markten en Events organiseert diverse gezellige zomerse markten en braderieën waaronder ook kofferbakmarkten.

Sinds diverse jaren zijn dat de kofferbakmarkt in Duindorp Schoorl aan de Sportlaan en in Camperduin langs de Hondsbossche Zeewering (i.s.m. Stichting Wrakhout).

Koopplein Bergen en Koopplein Kofferbakmarkt

Sinds 2019 hebben we ook Koopplein Bergen, een online lokale marktplaats. Een prachtige digitale aanvulling voor onze markten en kofferbakmarkten. Waar je ‘s winters niet je spulletjes kunt verkopen op de kofferbakmarkten, kan dat eenvoudig via Koopplein Bergen.

Onder de naam Koopplein Kofferbakmarkt organiseren wij ook diverse andere kofferbakmarkten. Zoals deze zomer op het terrein van Manege Beukers in Oudkarspel.

We werken aan verschillende mogelijkheden om de diensten van Koopplein en onze markten te combineren om zo het nog interessanter te maken voor zowel particuliere als zakelijke verkopers. Via onze nieuwsbrieven houden we je hiervan op de hoogte.

Sta je af en toe of regelmatig als verkoper op de Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen rond de markt? Meld je dan hiernaast aan voor de nieuwsbrief.