WE MOGEN WEER…

Vanaf juli gaan we weer kofferbakmarkten houden in Schoorl.
We hebben wat moeten schuiven met data om ook rekening te houden met andere evenementen die graag weer starten.
.
Op de pagina Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl vind je alle data. inschrijven kan vanaf 22 juni.
We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en Facebook.

Hondsbossche Markten en Events organiseert diverse gezellige zomerse markten en braderieën waaronder ook kofferbakmarkten.

Sinds diverse jaren zijn dat de kofferbakmarkt in Duindorp Schoorl aan de Sportlaan en in Camperduin langs de Hondsbossche Zeewering (i.s.m. Stichting Wrakhout).

Bij onze kofferbakmarkten staan gezelligheid en een soepele organisatie centraal. Voor zowel deelnemers als bezoekers én omwonenden. Zo werken we in Schoorl met een inschrijfformulier waardoor deelnemers gegarandeerd zijn van een plek en de opsteltijd voor aanvang en overlast daarvan tot een minimum wordt beperkt.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de natuurlijke omgeving en gaan we daar met respect mee om. Onze locaties bieden altijd de mooie combinatie van een gezellige shopping-event met de beleving van prachtige natuur kenmerkend voor onze regio.

Sta je af en toe of regelmatig als verkoper op de Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen rond de markt? Meld je dan hiernaast aan voor de nieuwsbrief.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Bestel gerookte vis via Whatsapp