VERS GEROOKTE VIS

Sinds enkele maanden beschikken we over een speciale, grote rookoven om verse vis te roken. Dat doen we eens per 2 weken op het terrein van de Schoorlse kofferbakmarkt. Heerlijke vers gerookte paling, zalm of meer.

ONZE VISROKERIJ IS VOORLOPIG NIET MEER ACTIEF!

We wachten het nieuwe kofferbakmarktseizoen af.

GEROOKTE PALING, ZALM EN MEER

Verse paling, een heerlijke moot zalm.. door het roken op houtsnippers wordt de vis gaar en superzacht met een overheerlijke rooksmaak. Ook andere vissoorten hangen we regelmatig in de rookkast, bijvoorbeeld poon en makreel.

BUITEN ROKEN EN KOPEN

Wij hebben inmiddels een vaste plaats op het parkeerterrein van tuincentrum Schoutenbos in Warmenhuizen. Je vindt ons daar elke vrijdag en zaterdag. Wil je zeker zijn van jouw pondje gerookte paling of moot gerookte zalm? Stuur ons dan jouw bestelling via Whatsapp met de groengele knop rechtsonder.

VOORAF BESTELLEN – EENVOUDIG OPHALEN

Je vindt ons elke vrijdag en zaterdag op het parkeerterrein van tuincentrum Schoutenbos aan de Kanaalweg 16 in Warmenhuizen. Dat is net over de brug bij Schoorldam (richting Warmenhuizen).

We zijn er vanaf ca. 9 uur tot ca. 16 uur.

LET OP: op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 december staan we weer op het kofferbakmarkt-terrein aan de Sportlaan in Schoorl!

Wil je zeker zijn van jouw bestelling, stuur dan een bericht via Whatsapp met de knop hier rechtsonder op de website. Vergeet niet in het bericht je naam te vermelden en wanneer je de bestelling komt ophalen.

Of gebruik het bestelformulier dat je HIER kunt downloaden.

N.B. Voor kerstbestellingen adviseren wij je om jouw bestelling uiterlijk 19 december door te geven.

× Bestel gerookte vis via Whatsapp