VERS GEROOKTE VIS

Sinds enkele maanden beschikken we over een speciale, grote rookoven om verse vis te roken. Dat doen we eens per 2 weken op het terrein van de Schoorlse kofferbakmarkt en buiten het marktseizoen ook soms op andere locaties. Heerlijke vers gerookte paling, zalm of meer.

LET OP: ER IS WEER VERS GEROOKTE VIS VERKRIJGBAAR!

Vrijdag 5 en Zaterdag 6 maart staan we bij Tuincentrum Schoutenbos in Warmenhuizen. We hebben volop paling, makreel, zalm en poon.

GEROOKTE PALING, ZALM EN MEER

Verse paling, een heerlijke moot zalm.. door het roken op houtsnippers wordt de vis gaar en superzacht met een overheerlijke rooksmaak. Ook andere vissoorten hangen we regelmatig in de rookkast, bijvoorbeeld poon en makreel.

BUITEN ROKEN EN KOPEN

Wij hebben inmiddels een vaste plaats op het parkeerterrein van tuincentrum Schoutenbos in Warmenhuizen. Je vindt ons daar elke vrijdag en zaterdag. Wil je zeker zijn van jouw pondje gerookte paling of moot gerookte zalm? Stuur ons dan jouw bestelling via Whatsapp met de groengele knop rechtsonder.

VOORAF BESTELLEN – EENVOUDIG OPHALEN

Je vindt ons komende tijd weer regelmatig op vrijdag en zaterdag op het parkeerterrein van tuincentrum Schoutenbos aan de Kanaalweg 16 in Warmenhuizen. Dat is net over de brug bij Schoorldam (richting Warmenhuizen).

We zijn er vanaf ca. 9 uur tot ca. 16 uur.

LET OP: actuele data plaatsen we regelmatig op de Facebook-pagina van Kofferbakmarkt Schoorl.

Wil je zeker zijn van jouw bestelling, stuur dan een bericht via Whatsapp met de knop hier rechtsonder op de website. Vergeet niet in het bericht je naam te vermelden en wanneer je de bestelling komt ophalen.

Of gebruik het bestelformulier dat je HIER kunt downloaden.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Bestel gerookte vis via Whatsapp