• Discgolf

  Een verrassende nieuwe groepsactiviteit!

  Meer info Boek direct
 • Natuurexcursies

  Ontdek de prachtige natuur in onze regio!

  Meer info
 • Kofferbakmarkten

  Ontspannen en gezellig!

  Meer info
 • Markten

  Eten en winkelen!

  Meer info
 • Vers gerookte vis

  Elk weekend vers gerookte vis!

  Meer info

Ervaren Disc Golfers

Ben je een ervaren disc golfer en beschik je over je eigen discs om mee te spelen? Dan kun je ook gebruik maken van ons unieke 18-holes parcours in de Schoorlse duinen.

BIJDRAGE

Om onze liefde voor de sport disc golf (én voor de mooie Schoorlse duinen) over te brengen aan zoveel mogelijk mensen, hebben wij een aantal jaren geleden het parcours aangelegd. Dat betekent ook dat we het parcours regelmatig blijven onderhouden. Nieuwe kettingen, nieuwe bordjes enz. Daarom vragen we disc golfers die met hun eigen discs gebruik maken van het parcours, om een vrijwillige bijdrage (min. 2 euro)*.

Wil jij ons steunen bij het onderhouden van een mooi disc golf parcours, dan kun je je bijdrage* eenvoudig overmaken door onderstaande QR-code te scannen met je telefoon.

* vanwege de administratieve kosten van de QR-code vragen we een minimale bijdrage van 2 euro.

VERENIGING

Het parcours in de Schoorlse duinen is de thuisbasis van vereniging Disc Golf Groeter Zandgat. Een jonge vereniging die nog volop in ontwikkeling is. Ben jij gepassioneerd disc golfer en vind je het leuk om ook in verenigingsverband met deze mooie sport bezig te zijn? Mail ons dan en we sturen je graag meer info. Langskomen (én meespelen) kan ook. De vereniging speelt elke zaterdag tussen 10 en 14 uur op het parcours.