VITAE is een nieuw Social Media Platform met een visie. Zo garanderen ze onze privacy en verkopen onze gegevens niet aan derden.

VITAE biedt een advertentie-vrije tijdlijn, staat voor vrijheid van meningsuiting en beloont alle members voor hun activiteiten op het platform.

Hoe uniek is dat?!

DE VISIE

Vitae gelooft dat we nu de gelegenheid en de kans van ons leven hebben, om een grote verandering te bewerkstelligen in Social Media, in zijn geheel.

Vitae is een social media-platform voor mensen die waarde hechten aan vrijheid van meningsuiting, privacy van hun data en liever klanten zijn dan ‘producten’ voor adverteerders.

Een social media-platform waar mensen verdienen aan hun eigen waardevolle content en beloond worden voor hun activiteiten. Een platform waar mensen gerespecteerd worden in plaats van gemanipuleerd en/of gecensureerd.

VITAE =

  • Tijdlijn zonder advertenties
  • Respect voor de vrijheid van meningsuiting
  • Geen verkoop van persoonlijke data
  • Unieke eigenschap die er voor zorgt dat de verspreiding van nepnieuws wordt beperkt (gedreven door de community)
  • Aantrekkelijk mechanisme voor verdeling van revenuen, gebaseerd op jouw activiteiten

Bekijk HIER de introductie-video (Engelstalig).

VITAE, GROWING GLOBAL PROSPERITY

Om dit te kunnen bereiken heeft Vitae jou nodig, om samen met deze reis te maken en deze visie te vertellen aan iedereen die we kennen. We vinden het belangrijk dat je gelooft dat jij het verschilt kunt maken. Dat jij gelooft dat wat jij bijdraagt aan dit doel, belangrijk is.

Bekijk HIER de introductievideo (Eng.)

BETA FASE

Het social media platform van Vitae bevindt zich nu in de bètafase. Een gratis account zal mogelijk zijn op het moment dat die fase voorbij is. We verwachten dat deze publieke lancering ergens in de komende maanden zal plaatsvinden.

Wil jij ons helpen dit unieke social media platform te realiseren? Wil je bij de eersten zijn die een gratis account krijgen, direct na de publieke lancering? Of wil jij een betaald account voor nog meer mogelijkheden?

MEER INFO

Een account aanmaken kan nu nog uitsluitend op uitnodiging, met een referral link.

Wil jij meer informatie over Vitae en de mogelijkheden voor jou? Of wil jij een referral link voor een account? Mail mij dan, ik vertel je hier graag meer over.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Bestel gerookte vis via Whatsapp