WE GAAN WEER BEGINNEN!

Na overleg met gemeente, dorpsvereniging en kerk hebben we besloten vanaf 13 juli weer van start te gaan met de zomerbraderieën in Schoorl en Groet.  Natuurlijk houden we rekening met de geldende corona-maatregelen (afstand houden, éénrichting-verkeer, toiletten en hygiëne). Maar we gaan er weer gezellige markt-avonden van maken!
We houden u op de hoogte via de nieuwsbrief.

Beste mensen,

Even voorstellen; Jan van Assem en Hans Sevenhuijsen uit Camperduin en Schoorl. Beide zijn al jaren actief als marktmeester voor de markten en braderieën in Groet en Schoorl.

Hans werkt als zelfstandige in de verkeersbeveiliging en is adviseur bij evenementen. Jan is de eigenaar van Hondsbossche Events, waaronder het Disc Golven in het Groeter Zandgat, geeft diverse excursies in Camperduin en omgeving waar hij ook chauffeur is op de Zonnetrein. We organiseren gezellige zomerse markten en braderieën:

Volg ons ook op Facebook voor actuele informatie over deze markten en meer.

Wij wensen u allen een zeer gezellige maar droge zomer toe, ten minste op de marktdagen.

Groeten,

De Marktmeesters
Jan en Hans

Wilt u, als verkoper, op de hoogte worden gehouden van de verschillende markten die wij met Hondsbossche Markten organiseren? Meld u zich dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Bestel gerookte vis via Whatsapp