Sinds 2016 organiseren wij deze markt aan de Sportlaan. Ons streven is om er de gezelligste kofferbakmarkt van de regio van te maken. Daarom organiseren wij  regelmatig diverse activiteiten op de markt zoals een podium voor nieuw talent, workshops, kinderactiviteiten (zoals een springkussen) of een palingrokerij.

Zo maken we van de kofferbakmarkt voor iedereen een echt dagje uit!

Het organiseren van de markten doen wij op onze eigen ontspannen en positieve manier want gezelligheid gaat bij ons voor alles. Natuurlijk zijn duidelijke regels hierbij wel een belangrijke leidraad. U kunt zich vooraf, via onderstaande knop, aanmelden. Dat heeft als voordeel dat er geen lange rijen of onenigheid voor de poort zijn. U kunt om 8:30 uur aankomen en zo het terrein aan de Sportlaan oprijden voor een schitterend plek op deze gezellige, en drukbezochte Kofferbakmarkt in het centrum van het Duindorp Schoorl.

Uiteraard hebben we een volledige vergunning van de gemeente en werken we samen met gemeente en omwonenden om er elk jaar weer een succes van te maken.

Wij begroeten u graag op de gezelligste Kofferbakmarkt in regio, heerlijk in de luwte van de prachtige Schoorlse Duinen.

Met hartelijke groeten,
uw marktmeesters
Jan van Assem
Hans Sevenhuijsen

Tarieven 2019

Personenauto  € 15,00
Bestelbus/camper  € 17,50
Aanhanger   € 5,00/€ 7,50

Met het nieuwe inschrijfformulier kunt u direct via iDEAL betalen.

Reglement

U kunt tussen 8 en 9 uur het marktterrein oprijden.
Gelieve pas na 7 uur op de parkeerplaats aan de Sportlaan opstellen voor de markt (i.v.m. overlast voor de buurt; ieder geluid is dan te veel).
Dus NIET voor 7 uur op de parkeerplaats wachten.
U verplicht zich tot 16 uur te blijven staan op uw plaats op het terrein.
Vanaf 16 uur kunt u het terrein verlaten.
We willen de bezoekers een gezellige markt bieden tot 16 uur en ook een veilige markt!

LET OP: vooraf reserveren van een verkoopplaats is verplicht!

Zo vermijden wij dat u voor niets ‘s morgens bij de poort staat en weten wij bijtijds of er plaats genoeg is.

Inschrijven kunt u zolang er plaats is, als de data niet meer geel wordt dan is het aantal bereikt. Mocht de markt vol zijn, dan zullen we dat aangeven op de website en onze Facebook-pagina.

Klik HIER voor het complete reglement/de voorwaarden.

Uw laatste kans voor dit jaar op de kofferbakmarkten in Schoorl:
29 september

Wij rekenen op een gezellige markt tussen de buien door.
met uiteraard weer iets extra´s

Slecht weer bestaat niet,
Slechte kleding wel.

Sta je af en toe of regelmatig als verkoper op de Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen rond de markt? Meld je dan hiernaast aan voor de nieuwsbrief.