Jaarmarkt Gondelvaart Koedijk door Hondsbossche Events

We zijn er trots op te kunnen mededelen dat Hondsbossche Markten vanaf dit jaar de jaarmarkt gaat organiseren bij de Gondelvaart Koedijk. We gaan deze markt wat nieuwe allure meegeven én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk. Omdat je tijdens het slenteren over de markt en langs de foodtrucks ook een kijkje kunt nemen achter de schermen van de gondelvaart en bij het opbouwen van de prachtige schuiten.

De Making Of-markt start dit jaar, 19 augustus, al om 16 uur (i.p.v. 18 uur), zodat u al volop kunt genieten van de gezellige marktkramen en foodtrucks zonder entree te betalen. Komt u na 18 uur, dan betaalt u slechts 4 euro entree. De schuiten die mee doen aan de Gondelvaart worden langs de Kanaaldijk opgebouwd, waar de markt zich bevindt. Er is dus volop reuring en u krijgt zo een kijkje achter de schermen van de Gondelvaart. Een echte Making Of, dus!

De markt zal ruim 50 marktkramen omvatten met een diversiteit aan bijzondere waren en koopjes. Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met zo’n 20 foodtrucks, met diverse lekkernijen.

Voor de Making Of Gondelvaart Koedijk jaarmarkt is ook een speciale Facebook-pagina opgezet, waar we nieuws over de markt, de kramen en foodtrucks zullen plaatsen. Volg ons op Facebook!

2 antwoorden
 1. Lenie Hartman
  Lenie Hartman zegt:

  Wij, Geertje en Lenie zouden ons graag willen inschrijven voor de markt tijdens de gondelvaart te Koedijk. Wij verkopen Poppenkleertjes voor de baby Born pop. Alles self made.
  Graag een reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Lenie

  • Jan Van Assem
   Jan Van Assem zegt:

   Hallo Geertje en Lenie,
   Wij doen de gondelvaart markt niet meer.
   Informeer bij de Gondelvaart Koedijk.

   Groeten Jan van Assem

Reacties zijn gesloten.