braderie-in-groet

Geachte heer/mevrouw,

 

De avondbraderieën in Groet worden op alle maandagen in juli en augustus gehouden op de unieke Kerkbrink rond het witte kerkje van Groet. De avondbraderie start om 17:00 uur en eindigt om 21:00 uur.

 

We zien, ook landelijk, dat markten en braderieën het over het algemeen moeilijk hebben. Daar leggen we ons in Groet natuurlijk niet bij neer en daarom hebben we voor het komend seizoen een behoorlijk budget vrijgespeeld voor PR en vermaak. Zo zal er elke avond levende rondreizende muziek op onze avondbraderie zijn en gaan we het voor ouders met kinderen extra aantrekkelijk maken om onze braderie te bezoeken.

 

Rond ons dorp worden nieuwe billboards geplaatst. In de winkels in Schoorl, Groet, de gemeente Zijpe, alle campings, de jachthaven, het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en de Commer-in zullen posters hangen. De lokale kranten worden wekelijks geïnformeerd over de attracties op de markt en de braderieën worden vermeld in het drukwerk van de VVV en op de belangrijke ‘dagjes uit’ websites. De vouwbrochures voor de folderstands zijn goed ontvangen en ook de facebookcampagne trok nieuwe bezoekers. Allemaal positief nieuws en voldoende redenen om daar dit jaar mee door te gaan.

 

Dit jaar zijn we ook een samenwerkingsverband aan gegaan met Schik. Schik staat voor Schoorlse Inspirerende Kunsten en afgelopen jaar heeft deze organisatie, in één weekend, op 46 locaties in Schoorl, Groet en Camperduin exposities georganiseerd. Deze exposanten hebben we aangeboden om zich op onze avondmarkt te komen presenteren. We denken dat we hiermee meer maar ook nieuw publiek kunnen trekken op onze markt.

 

Kortom: We creëren ook in de zomer van 2018 weer een gespreid bedje waar u, met uw producten en vakmanschap, de bezoekers kunt gaan verleiden tot het doen van aankopen. Wij verheugen ons op uw komst.

 

Onze marktmeester, Jan van Assem, is voor al uw vragen beschikbaar. Op het inschrijfformulier vindt u zijn gegevens. Hebt u tips voor ons om de avondbraderie nog succesvoller te maken dan stellen we het zeer op prijs als u die met ons deelt.

 

Ik wens u een zonnig, gezellig, sfeervol en commercieel succesvol marktjaar toe.

Groeten uit groet,

Rob Hoogcarspel

Voorzitter dorpsvereniging