braderie-in-groet

Geachte heer/mevrouw,

 

De avondbraderieën in Groet worden op alle maandagen in juli en augustus gehouden op de unieke Kerkbrink rond het witte kerkje van Groet. De avondbraderie start om 17:00 uur en eindigt om 21:00 uur.

 

Ook voor het komend seizoen hebben wij een behoorlijk budget vrijgespeeld voor PR en vermaak. Zo zal er elke braderie levende (deels rondreizende) muziek aanwezig zijn en gaan we het voor ouders met kinderen aantrekkelijk maken om onze braderie te bezoeken. Zo zal er enkele keren een springkussen aanwezig zijn en kan er elke braderie pannenkoeken gegeten worden op het brinkje bij de kerk.

 

Rond ons dorp worden billboards geplaatst. In de winkels in Schoorl, Groet en regiogemeenten, de campings, de jachthaven, het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en de Commer-in zullen posters hangen. De lokale kranten worden wekelijks geïnformeerd over de attracties op de markt en de braderieën worden vermeld in het drukwerk van de VVV en op de belangrijke ‘dagjes uit’ websites. En last but nog least zullen op onze eigen facebook pagina de braderieën gepromoot worden. Allemaal positief nieuws en voldoende redenen om daar dit jaar mee door te gaan.

 

Kortom: We creëren ook in de zomer van 2018 weer een gespreid bedje waar u, met uw producten en vakmanschap, de bezoekers kunt gaan verleiden tot het doen van aankopen. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken, zal dit jaar extra worden ingezet op “de markthandelaar voor de kraam in plaats van erachter”.

Wij verheugen ons op uw komst.

 

Onze marktmeester, Jan van Assem, is voor al uw vragen beschikbaar. Op het inschrijfformulier vindt u zijn gegevens. Hebt u tips voor ons om de avondbraderie nog succesvoller te maken dan stellen we het zeer op prijs als u die met ons deelt.

 

Ik wens u een zonnig, gezellig, sfeervol en commercieel succesvol marktjaar toe.

Groeten uit groet,

Paul Ruis

Voorzitter dorpsvereniging Groet