Beste mensen,

Even voorstellen; Jan van Assem en Hans Sevenhuijsen uit Camperduin en Schoorl. Beide zijn al jaren actief als marktmeester voor de markten en braderieën in Groet en Schoorl.

Hans werkt als zelfstandige in de verkeersbeveiliging en is adviseur bij evenementen. Jan is de eigenaar van Hondsbossche Events, waaronder het Disc Golven in het Groeter Zandgat, geeft diverse excursies in Camperduin en omgeving waar hij ook chauffeur is op de Zonnetrein. Naast het bestaande marktmeesterschap in Schoorl en Groet maakt Hondsbossche Events een uitbreiding door de organisatie van de kofferbakmarkt in Schoorl.

Dat was voor ons echt een uitdaging en is ons door ieder ook gegund. En we hebben daar in 2016 echt een geweldige markt van gemaakt. U kunt zich vooraf aanmelden en dat heeft als voordeel geen lange rijen en onenigheid voor de poort maar om 8:30 aankomen en zo het terrein aan de sportlaan oprijden voor een schitterend plek op deze gezellige, en drukbezochte Kofferbakmarkt in het centrum van het Duindorp Schoorl.

Het organiseren van de markten doen wij op onze eigen ontspannen en positieve manier want gezelligheid gaat bij ons voor alles. Natuurlijk zijn duidelijke regels hierbij wel een belangrijke leidraad. En natuurlijk heten we de kofferbakmarkt liefhebbers van harte welkom vanaf 2 april en dat 23 zondagen lang.

Pagina met Inschrijfformulier

Wij wensen u allen een zeer gezellige maar droge zomer toe, ten minste op de marktdagen.

Groeten,

De Marktmeesters
Jan en Hans