Reglementen Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl

 1. Inschrijvingen voor de kofferbakmarkt, uiterlijk op de donderdagavond aan te melden via de inschrijflink. of telefonisch.
 2. U kunt ook inschrijven via de reservering kaart, deze invullen en afgeven bij het verlaten van het terrein
 3. Betaling via iDEAL uiterlijk zaterdag voor de marktdag,
 4. Maximaal per markt zijn er 100 inrijkaarten.
 5. U kunt ook een tien ritten kaart kopen, deze dient u vooraf in een keer te betalen. Voor 10 marktdagen betaald u er 9.
 6. Voor de 10 ritten kaarten gelden vaste plaatsen, maximaal zijn er 30 vaste plaatsen uit te geven.
 7. Vaste plaatsen worden in overleg met de marktmeester een plek gegeven.
 8. Bij een verhindering van een besproken plaats, kunt u een week van te voren kosteloos veranderen. Bij de marktmeester op de markt
 9. Inschrijvingen boven de 100 plaatsen komen de volgende week automatisch vanaf nummer 50, u krijgt daar dan op de vrijdag bericht van.
 10. Als u niet de mogelijkheid heeft om via de computer in te schrijven dan kunt u mij bellen.
 11. Poort open vanaf 8 uur. U mag niet eerder in buurt van de poort parkeren of wachten, dit ivm overlast aan de bewoners.
 12. Vanaf 7 uur kunt u zich opstellen op de parkeerplaats aan de sportlaan, wij willen u dan wel uitdrukkelijk vragen zo min mogelijk geluid te maken ivm de bewoners.
 13. s´Middags om 16 uur kunt u het terrein weer verlaten, u verplicht zich dus om de gehele dag te blijven staan. Dit ivm dat bezoekers om 15:30 ook nog van alle koopjes kunnen genieten.
 14. Er zijn in overleg maximaal 30 vaste plaatsen op het terrein, deze zijn in overleg met de marktmeester voor de 10 rittenkaart houders.
 15. U bevind zich op een terrein omsloten door het prachtige natuur en duin gebied, u dient dan ook zeker hier uw plaats schoon achter te laten en let u hierbij ook zeker op uw buren.

Wij Hans en Jan wensen u een hele gezellige marktdag toe.