Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl

Ook in 2018 organiseren wij weer de gezellige Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl. Vanaf Paaszondag 1 april is iedereen weer van harte welkom op het terrein aan de Sportlaan.

We organiseren deze markt sinds 2016 en het is elke keer weer een hele uitdaging voor ons. We genieten er optimaal van en proberen elke keer weer er een gezellige markt van te maken. Voor komend jaar hebben we tal van nieuwe plannen, om zo de markt voor iedereen een echt dagje uit te maken. Zo is er ruimte voor nieuw talent om zich te presenteren, worden er veilingen gehouden en nog veel meer.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Het organiseren van de markten doen wij op onze eigen ontspannen en positieve manier want gezelligheid gaat bij ons voor alles. Natuurlijk zijn duidelijke regels hierbij wel een belangrijke leidraad. U kunt zich vooraf aanmelden en dat heeft als voordeel geen lange rijen en onenigheid voor de poort maar om 8:30 aankomen en zo het terrein aan de sportlaan oprijden voor een schitterend plek op deze gezellige, en drukbezochte Kofferbakmarkt in het centrum van het Duindorp Schoorl.

Uiteraard hebben we weer een volledige vergunning van de gemeente en bewoners om er dit jaar weer een succes van te maken.

Wat is er nieuw dit jaar;

Nieuwe tarieven

Nieuw inschrijf programma.

Nieuwe catering wagen, voor de meeste mensen met een oude bekende.

Natuurlijk weer de witte stertent.

In de loop van het jaar gaan wij nieuwe activiteiten introduceren.

Verder hopen wij u weer te mogen begroeten op onze gezellige Kofferbakmarkt heerlijk luw tegen de Schoorlse Duinen.

Met hartelijke groeten,
uw marktmeesters;
Jan van Assem
Hans Sevenhuijsen

VOL! – zondag 17 juni 2018

Voor komende kofferbakmarkt zondag 17 juni zijn er geen plaatsen meer beschikbaar.
Je kunt al wel reserveren voor de markt van 24 juni.

LET OP: vooraf reserveren van een verkoopplaats is verplicht!

Zo vermijden wij dat u voor niets ‘s morgens bij de poort staat en weten wij bijtijds of er plaats genoeg is.

Reserveren kan uiterlijk donderdag. Mocht de markt vóór die dag al vol zijn, dan zullen we dat aangeven op de website en onze Facebook-pagina.  Wil je na donderdag nog een plaats reserveren, neem dan even telefonisch contact met ons op (tel. 06 55 33 00 15).

Klik HIER voor het reglement/de voorwaarden.

Sta je af en toe of regelmatig als verkoper op de Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen rond de markt? Meld je dan hiernaast aan voor de nieuwsbrief.