Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl

Ook in 2018 organiseren wij weer de gezellige Kofferbakmarkt Duindorp Schoorl. Vanaf Paaszondag 1 april is iedereen weer van harte welkom op het terrein aan de Sportlaan.

We organiseren deze markt sinds 2016 en het is elke keer weer een hele uitdaging voor ons. We genieten er optimaal van en proberen elke keer weer er een gezellige markt van te maken. Voor komend jaar hebben we tal van nieuwe plannen, om zo de markt voor iedereen een echt dagje uit te maken. Zo is er ruimte voor nieuw talent om zich te presenteren, worden er veilingen gehouden en nog veel meer.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Het organiseren van de markten doen wij op onze eigen ontspannen en positieve manier want gezelligheid gaat bij ons voor alles. Natuurlijk zijn duidelijke regels hierbij wel een belangrijke leidraad. U kunt zich vooraf aanmelden en dat heeft als voordeel geen lange rijen en onenigheid voor de poort maar om 8:30 aankomen en zo het terrein aan de sportlaan oprijden voor een schitterend plek op deze gezellige, en drukbezochte Kofferbakmarkt in het centrum van het Duindorp Schoorl.

Uiteraard hebben we weer een volledige vergunning van de gemeente en bewoners om er dit jaar weer een succes van te maken.

Wat is er nieuw dit jaar;

Nieuwe tarieven

Nieuw inschrijf programma.

Nieuwe catering wagen, voor de meeste mensen met een oude bekende.

Natuurlijk weer de witte stertent.

In de loop van het jaar gaan wij nieuwe activiteiten introduceren.

Verder hopen wij u weer te mogen begroeten op onze gezellige Kofferbakmarkt heerlijk luw tegen de Schoorlse Duinen.

Met hartelijke groeten,
uw marktmeesters;
Jan van Assem
Hans Sevenhuijsen

Klik HIER voor het reglement/de voorwaarden.

Volgende kofferbakmarkt in het Duindorp Schoorl op 1 ste Paasdag 2018,  jawel geen 1 aprilgrap!