Making Of Gondelvaart Koedijk

Hondsbossche Markten organiseert ook dit jaar de jaarmarkt bij de Gondelvaart Koedijk. We gaan deze markt wat nieuwe allure meegeven én een nieuwe naam: de Making Of Gondelvaart Koedijk.

Elk jaar wordt er in Koedijk op de derde zaterdag van augustus de alom bekende Gondelvaart georganiseerd. De Gondelvaart Koedijk is de grootste gondelvaart van Nederland, een waar spektakel op het water. Met dekschuiten die zijn omgetoverd tot ware toneelvoorstellingen. Een varende optocht trekt voorbij over het Noordhollands Kanaal. De Gondelvaart Koedijk is een zeer geliefd evenement dat jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt.
Voorafgaand aan deze Gondelvaart is er traditiegetrouw een gezellige jaarmarkt. Dit jaar ligt de organisatie van deze markt in handen van Hondsbossche Markten, die het geheel in een nieuw jasje heeft gestoken. Natuurlijk is daar de jaarmarkt op de Zonneweid, Saskerstraat en op de Kanaaldijk staan weer de Foodtrucks opgesteld met allerhande lekkernijen.

De Making Of-markt start dit jaar al om 16 uur (i.p.v. 18 uur), zodat u al volop kunt genieten van de gezellige marktkramen en foodtrucks zonder entree te betalen. Komt u na 18 uur, dan betaalt u slechts 4 euro entree. De schuiten die mee doen aan de Gondelvaart worden langs de Kanaaldijk opgebouwd, waar de markt zich bevindt. Er is dus volop reuring en u krijgt zo een kijkje achter de schermen van de Gondelvaart. Een echte Making Of, dus!

De markt zal ruim 50 marktkramen omvatten met een diversiteit aan bijzondere waren en koopjes. Daarnaast wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met zo’n 20 foodtrucks, met diverse lekkernijen.

Making Of Gondelvaart Koedijk – jaarmarkt

locatie: Kanaaldijk – Zonneweid – Saskestraat, Koedijk
datum: 18 augustus 2018
tijd: 16.00 tot 23.00 uur (Gondelvaart start om 21.00 u.)
entree: vanaf 16.00 uur GRATIS, vanaf 18.00 uur € 4,00

Wilt u met een kraam of foodtruck deelnemen aan deze gezellige markt, klik dan hieronder voor het inschrijfformulier. Of neem contact met ons op via telefoon of mail.